Højvangen 32, 8700 Horsens

SPÆNDENDE OG MEGET VELHOLDT VILLA I HØJVANGEN

OMRÅDET
Fantastisk beliggenhed i, et for byen meget populært kvarter. Her kan I bo roligt på et lukket vænge, tæt på naturen og i trygge omgivelser for jeres børn. Via stisystemer er der adgang til Højvangskolen, daginstitutioner, vuggestue og sportshal. For den aktive familie er området ideelt. Her venter cykel- , gå- eller løbeture langs den smukke natur ved Bollerstien, der løber langs fjorden og fører jer videre til Boller Skov og Slotspark. Der er nem adgang til motorvej E45 i flere retninger og den offentlige trafik er lige for enden af stamvejen, hvor både bybus og rutebil kan benyttes.

EJENDOMMEN
Villaen er opført i kvalitetsmaterialer, bl.a. moccafarvede mursten, udhæng lavet i kobber og indvendig med flotte travertinmarmorgulve. Ejendommen ligger på en 1.126 kvadratmeter stor grund med en skøn opvokset have og flere solrige kroge. Den ugeneret sydvestvendte terrasse kan tilgås direkte fra husets stue. Her kan I uforstyrret nyde eftermiddags- og aftensolen og I kan invitere både venner og familie til store sammenkomster. Græsplænen på den modsatte side af huset indbyder til boldspil og leg på trampolinen med dertilhørende terrasse, som er et oplagt samlingspunkt for børnene. Til huset hører integreret carport med redskabsrum samt udhus.

INDRETNINGEN
Bag hoveddøren venter der jer et spændende og lyst hjem med store vinduespartier. Planløsningen byder på et godt bryggers med skabsvæg samt plads til vaskesøjle, køkkenalrum med Unoform-elementer og åben forbindelse til stue med god plads til både spisebordet og sofaen. Fra stuen er der udgang til udestue på 19 kvadratmeter udelukkende lavet i glas. Entré og gæstetoilet. Fordelingsgang med adgang til husets to børneværelser. Soveværelse med adgang til nyere badeværelse. Alt fremtræder pænt og velholdt - lige til at flytte ind i. Det bliver ikke bedre. Her vil I ganske enkelt elske, at bo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.